S'obre a la ciutadania un nou aparcament i una plaça cívica a Valldoreix

L'antic terreny descampat situat davant de la Casa de la Vila de Valldoreix és un nou aparcament per a 56 vehicles i una plaça cívica amb espais de jocs infantils i una font renovada

Valldoreix compta amb un nou aparcament, amb capacitat per a 56 vehicles, i un espai de plaça cívica, situat a davant de la Casa de la Vila. La reforma de l'espai, que es va iniciar l'octubre de 2018, va obrir les portes als ciutadans el passat divendres 28 de juny, donant com a resultat una nova àrea d'estacionament de cotxes i motocicletes i un indret destinat a l'esbarjo del públic infantil. Aquesta actuació, promoguda des de l'EMD de Valldoreix, ha comptat amb un pressupost de gairebé 500.000 euros

 

L'aparcament compta amb un espai de recàrrega de vehicles elèctrics, que estarà disponible un cop es completin els tràmits d'homologació del dispositiu. Els treballs d'urbanització han servit per delimitar tres zones diferenciades segons el seu ús, de les quals la que ocupa una major extensió és l'aparcament. La resta de zones estan destinades a l'esbargiment del públic infantil, amb una àrea de jocs per als més petits integrada per un sorral, dos gronxadors de molla i una caseta amb tobogan, i una altra per a infants més grans, que consta d'un espai de jocs actius de grimpada per troncs i xarxes de corda. Aquesta zona infantil quedarà oberta al públic quan la vegetació plantada arreli amb més força.

El nou aparcament respon a la voluntat de govern de l'EMD de dotar Valldoreix d'un nou espai de centralitat, que es completarà amb el nou edifici de l'Escola de Música i l'espai cultural polivalent. 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?