Valldoreix compta amb 8 noves papereres especials pels excrements de gos

L'objectiu és reduir la presència d'excrements canins a la via pública

L'EMD de Valldoreix ha instal·lat 8 papereres per llançar els excrements canins, amb l'objectiu de lluitar contra la creixent presència d'excrements de gossos a la via pública. Amb això, l'ens municipal ha donat resposta a les demandes dels veïns de poder comptar amb unes papereres especials i així no dipositar els excrements en les papereres convencionals.

Aquesta campanya, sota el lema Valldoreix ben cívic, s'uneix al repartiment de les més de 1.000 ampolles plegables destinades a la neteja dels orins. Així doncs, mentre que a la rambla del Mossèn Jacint Verdaguer s'han instal·lat 6 papereres, les altres s'han col·locat en el carrer de Volcà i al passeig de l'Oreneta.

Amb tot, des de l'EMD de Valldoreix veuen amb bons ulls aquestes noves papereres, tal com han assenyalat en un comunicat oficial: 'Des de l'EMD es confia que la instal·lació de les papereres especials per a excrements incentivi els veïns a fer-ne ús i que es redueixi la presència de deposicions canines als espais públics i als boscos de l'entorn de Valldoreix'.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem