Artesans de Sant Cugat. FOTO: Cedida
Artesans de Sant Cugat. FOTO: Cedida
Artesans de Sant Cugat organitza tallers per a nens. FOTO: Cedida
Artesans de Sant Cugat organitza tallers per a nens. FOTO: Cedida

ARTESANS DE SANT CUGAT

Associació d'artesans de Sant Cugat que organitza fires periòdiques durant l'any i la Fira de Nadal

Artesans de Sant Cugat és una associació d'artesans de Sant Cugat que organitza fires periòdiques durant l'any i la Fira de Nadal.

Són una iniciativa d’artesans residents en el municipi de Sant Cugat. Varen néixer per la inquietud d’establir un punt de trobada entre els oficis que exerceixen com artesans i a la ciutat.

Hi ha una àmplia i diversa representació d’antics i tradicionals oficis que treballant de manera artesana donen forma als materials, tal com: vidre, bosses de cuir, joguines de fusta, roba infantil i d’adult, ceràmica, cosmètica, joieria en plata, punt de creu, escultura i roba i complements.

Lluiten per mantenir unes tècniques professionals lluny de la comercialització massiva i/o seriada. Per tal de mantenir els productes amb una autenticitat pròpia del seu origen creatiu. Això els porta a poder oferir qualitat, originals i dissenys exclusius.

A destacar: Fira d'artesans a la plaça d'Octavià el 2n dissabte del mes, Fira de Nadal i últim dissabte de cada mes Fira d'artesans a la rambla del Celler.

Correu electronic: artstcugat@hotmail.com

Adreça

Castellví, s/n (Casal de Cultura). Sant Cugat del Vallès