Clara Ribera

Em dic Clara, tinc 21 anys i sóc santcugatenca orgullosa, ara mateix vivint a Edimburg. Per què Escòcia? M’agrada emprendre aventures que m’ajudin a créixer. Aquesta m’ha portat a continuar el grau de Periodisme a una universitat de la capital escocesa, on hi ha una gran vida cultural i estudiantil. Venir a estudiar aquí també m’obre la possibilitat d’entendre el funcionament del periodisme britànic, ben diferent del que coneixem a l’estat espanyol.

A més d’agradar-me la comunicació sempre m’ha agradat el voluntariatEl voluntariat com a experiència col·lectiva més que personal, com a forma d’arribar a persones interessants fent coses amb bona fe. Durant els últims anys he estat monitora a l’Esplai CEL (sí, som molt nous i pocs ens coneixeu, però som a Sant Cugat i som bona gent) i he estat col·laborant amb una entitat sèrbia que treballa amb infants en risc d’exclusió social. Aquí a Edimburg continuo la tasca com a voluntària amb els escoltes de la ciutat.

I des d’aquest país tan verd i fred us aniré explicant què li passa pel cap a una santcugatenca com jo que viu en un lloc com aquest.