Joan Carles Galofré

Vaig néixer a Barcelona un fred 17 de gener del 1970...quan ho recordo encara tremolo!! L’Eixample Esquerre de BCN va ser un bon lloc per créixer, tot i que un cop que “tastes” Sant Cugat la perspectiva canvia. Em dedico al món de les TIC, i treballo com Administrador de Sistemes Informàtics a una empresa pública de la Generalitat de Catalunya. Prefereixo no avorrir-vos amb detalls de la meves responsabilitats, ja que de ben segur que més d’un em tatxaria de “friky informàtic” a la primera de canvi. Entre d’altres coses m’agrada la meva professió perquè em permet evolucionar intel·lectualment dia rere dia (potser hi ha dies que no evoluciono tan com voldria...), i d’altre banda arribo cada matí a la feina sabent que serà diferent a qualsevol altre dia viscut abans, això és un repte però per mi també és una immensa satisfacció.

 

Sóc més de dia que de nit, de riures que de plors, de sol que de pluja i d’imaginar que de realitzar. Sóc molt crític, començant per mi mateix, i em qüestiono moltes coses, potser masses!! M’agrada guanyar i em costa perdre. Tinc una força de voluntat brutal i una paciència infinita. No m’agrada la gent que crida, ni la que insulta, ni la que no deixa parlar, i evito tant com puc a la gent que no sap escoltar. Gaudeixo d’una bona conversa i m’agrada l’humor negre, quan més negre millor.

 

He estat vicepresident de la Penya Blaugrana de Sant Cugat durant 10 anys, on he crescut com a persona. En aquesta entitat he pogut col·laborar i organitzar esdeveniments esportius i solidaris dels quals em sento molt orgullós. Tot i deixar la Penya, segueixo col·laborant en projectes solidaris d’altres entitats perquè crec que la suma de petits esforços és el que realment pot fer canviar el món.

 

Estic casat amb una dona excepcional i tinc dos fills, en Marc i la Judit, que sempre hi són presents allà on vagi.

 

Ah!! I enyoro una barbaritat a la meva mare, i intento que sempre m’acompanyi el seu somriure i la seva vitalitat.