Parc Rural de la Torre negra: Gaudir de la natura a Collserola

La proximitat amb Collserola ofereix als ciutadans i als visitants l’oportunitat de gaudir d’un entorn natural on practicar esport o passejar

(cat) Una de les grans riqueses de Sant Cugat és comptar amb el Parc Natural de Collserola. I dins d’aquest, ben a tocar, el Parc Rural de la Torre Negra. Un indret idoni per gaudir de la natura i l’aire lliure tot passejant, amb bicicleta o a cavall, descobrint indrets emblemàtics com el Pi d’en Xandri, o la Torre Negra.

(esp) Una de las grandes riquezas de Sant Cugat es contar con el Parque Natural de Collserola. I dentro de este, el Parque Rural de la Torre Negra. Un sitio ideal para disfrutar de la naturaleza y el aire libre paseando, en bicicleta o a caballo y descubriendo sitios tan emblemáticos como el Pi d’en Xandri o la Torre Negra.

(eng) One of the great richness of Sant Cugat is having the Collserola Natural Park, and within this, the Torre Negra Rural Park. It is an ideal place to enjoy nature and the outdoors walking, cycling or horseback and discovering such emblematic places as the Pi d’en Xandri or the Torre Negra.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem