Enverinen tres gossos a Mira-sol

A la tarda del dijous 14 de novembre, uns veïns van trobar un pastís enverinat al pati de casa.

Tres gossos han estat enverinats a Mira-sol els darrers dies. El passat dijous 14 de novembre uns veïns van trobar una bossa amb un pastís barrejat amb verí granulat al pati de casa (foto). Els veïns estan preocupats per aquests fets, ja que a banda del dany que pot patir l'animal, alguns creuen que els paquets amb la metzina els llencen als jardins per deixar el gos fora de circulació i entrar a robar.

Fins on ha pogut saber el TOT, dos dels tres gossos, que no han mort, van ser ingressats al Centre veterinari Mira-sol. Segons el veterinari, els dos gossos que van arribar a la clínica estan fora de perill i es troben a casa. Del tercer no se'n sap res.

En cas de detectar enverinament de l'animal
Si es detecta que el gos ha pogut ingerir verí immediatament cal trucar al veterinari, i si és possible facilitar al professional quin tipus d'enverinament pateixi l'animal. El vòmit de l'animal en alguns casos pot retardar que s'absorbeixi el verí, i en altres, pot provocar la mort. S'ha de portar el gos immediatament al veterinari amb allò que ha ingerit i l'envoltori. 

No s'ha de donar ni aigua ni llet a l'animal, tampoc fer un rentat gàstric, ni fer-lo vomitar.

 
Comentaris

Destaquem