Anuncia't al programa de la Festa Major de Sant Cugat 2024

El programa recollirà totes les activitats i novetats de la Festa Major de Sant Cugat 2024

Si tens un negoci a Sant Cugat, ara tens l'oportunitat d'anunciar-te perquè et vegi tothom per Festa Major. El programa de la Festa Major que publica cada any el TOT Sant Cugat, i des de fa més de 35 anys, veurà la llum el mes de juny, per Festa Major i es distribuiran 20.000 exemplars per tota la ciutat. El programa durarà tres setmanes i es repartirà en tres moments; el 12 de juny, a punts d'interès de la ciutat i es repartirà amb bicicleta, el 14 de juny anirà encartat amb el TOT Sant Cugat de la setmana, i el 28 de juny el tornarem a repartir perquè és quan comença la Festa Major i ningú es pot quedar sense el programa. També es farà promoció a través de les xarxes socials del TOT Sant Cugat, xarxa social que té més de 23 mil seguidors. 

  Més informació

El programa recollirà tota la programació de la Festa Major de Sant Cugat 2024 i d'altres continguts especials (fotos antigues, reportatges amb els pregoners, etc.) i un sorteig de vals de descompte per consumir als comerços adherits a l'associació Sant Cugat Comerç.

Contacta amb el TOT per a més informació i aprofita i sigues visible per Festa Major! Tens fins el 31 de maig!

A més, el TOT Sant Cugat anirà informant de qualsevol novetat a través del mitjà digital www.totsantcugat.cat a través del canal Festa Major, a través de l'Instagram, Facebook, Twitter, Telegram i canal de WhatsApp

 

 
Comentaris

Destaquem