La sostenibilitat, un dels objectius de la Festa Major de Sant Cugat

L'Ajuntament ha canviat algunes dinàmiques de la preparació per a tenir menys residus

La Festa Major de Sant Cugat 2022 té com a objectiu ser més sostenible. Per acoseguir-ho, l'Ajuntament i les entitats han dut a terme diverses accions.

Per no generar plàstic d’un sol ús, els espais de Festa Major amb barra de bar o espai gastronòmic disposaran de vaixella reutilitzable o compostable. Es recomana portar el got de casa i així estalviar la fiança inicial i la cua per retornar-lo, i també "fomentar un hàbit més sostenible".

Pel que fa a les banderetes de colors que engalanen places i carrers, per primer cop, en alguns indrets, seran de roba amb polièster i reutilitzables.

Per tal d’evitar la generació de residus de plàstic, totes les aigües que l’organització facilitarà als diferents agents de la Festa Major (grups de música, equips tècnics i de muntatge, entitats...) aniran en ampolletes 100% reciclades i reciclables.

A més, en diferents punts de la ciutat, SOREA instal·larà unes fonts d’aigua per ajudar a passar la calor i poder omplir l’ampolla reutilitzable que porti cadascú.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem