La Taula de Salut Mental, pregonera de la Festa Major de Sant Cugat 2023

La Taula va ser creada l'any 2009 i és un espai de reflexió i treball col·laboratiu entre entitats, serveis i administració per tal de promocionar l'atenció integral de la salut mental

La Festa Major de Sant Cugat ja coneix qui serà el pregoner de l'edició del 2023, i és que enguany ha estat escollida la Taula de Salut Mental. Amb això, l'organisme agafa el relleu de l'esport femení, pregoner del 2022, i serà l'encarregat de donar el tret de sortida de l'edició d'enguany, el dimecres 28 de juny a l'ajuntament a les 20 hores.

Més info: Els Catarres i Roba Estesa, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat 2023

Amb això, la Taula de Salut Mental va ser creada l'any 2009 i és un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu entre entitats, serveis i administració per tal de promocionar l'atenció integral de la salut mental. Entre altres iniciatives, a través de la Taula s'han organitzat jornades, projectes, activitats i la Guia de recursos sobre salut mental i benestar emocional de Sant Cugat.

La Taula està formada per l'Ajuntament; l'Associació de familiars amb trastorns de conducta (AFATRAC); Alcohòlics anònims; ASSADEGAM; CAS Sant Cugat; Centre d'atenció de salut mental d'adults (CSMA); Centre d'atenció de salut mental infantil i juvenil (CSMIJ); DAPSI- CDIAP; l'Ateneu-espai de lleure; Oficina tècnic laboral (OTL); Salut Mental Catalunya; Federació catalana d'associacions de salut mental de Catalunya; Salut Plus; Servei de rehabilitació comunitària; i Taller Jeroni de Moragas.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem