3 ors de l'Esgrima Sant Cugat en el Campionat de Catalunya

El campionat va tenir lloc a Sant Cugat durant la Festa Major i el club amfitrió va aconseguir 8 podis en la competició

El Club d'Esgrima Sant Cugat va aconseguir 8 podis en el Campionat de Catalunya, una competició que va tenir lloc a la ZEM La Guinardera entre el dissabte 1 i el diumenge 2 de juliol, emmarcat en la Festa Major de Sant Cugat. Durant la competició, el club amfitrió va ser gran protagonista, i és que va aconseguir sumar 3 medalles d'or, 2 plates i 3 bronzes.

Així doncs, en la categoria sènior i en la modalitat de floret, l'esgrimista Bárbara Ojeda guanyava la final a Sofia Téllez per 15 a 11, adjudicant-se així la medalla d'or. Ojeda va eliminar en les semifinals a la seva companya Cristina García (15 a 13), la qual va haver de conformar-se amb la medalla de bronze. A més, en la categoria per equips femení i en la modalitat de floret, els dos conjunts del CE Sant Cugat es feien amb l'or i la plata, després de veure's la cara en la final (45 a 30). D'altra banda, l'equip masculí també era bronze en perdre les semifinals vers el Club d'Esgrima SAM, per un igualat 45 a 42.

Finalment, en la categoria veterans i en la modalitat de floret, Lázaro Enríquez es feia amb l'or en derrotar al també santcugatenc Albert Llenas en la final per 10 a 4. A més, el bronze també era per un tirador del Club Esgrima Sant Cugat, i és que Miquel Ojeda arribava a les semifinals, tot i que va abandonar la competició en aquesta ronda.