Aquests seran els horaris del transport públic durant la Festa Major de Sant Cugat 2022

FGC, Park and Ride i autobús especial per anar a veure el castell de focs

Per facilitar l’accés a la Festa Major de Sant Cugat, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya tindrà un horari especial: els trens funcionaran ininterrompudament tota la nit dels dies 29 i 30 de juny, 1 i 2 de juliol, amb un tren cada hora i sentit de la línia S1 Terrassa. 

L'Ajuntament també posa a disposició horaris especials del Bus Llançadora Park and Ride, que és gratuït i enllaça els aparcaments gratuïts de l’avinguda de Roquetes i de l’estació de RENFE, ubicats fora de la Zona de Baixes Emissions, amb el centre de la ciutat (Monestir i rambla del Celler).

Així, el Park and Ride funcionarà tots els dies i nits de la Festa Major amb horaris adaptats a les activitats. S'ampliaran el servei amb freqüència de 20 minuts. 

A més, com a novetat, amb motiu del castell de focs, la tarda i nit de diumenge 3 de juliol s’ampliarà el recorregut del bus llançadora fins a la parada del carrer Manel Farrés, entre les 17.05 i les 00.05 h, amb freqüència de 20 minuts.

D'altra banda, les linies L1, L8 i L9 no faran parada a la avinguda de Cerdanyola ni el passeig de Torre Blanca. 

FWO uL XwAMCIzC

Modificació de parades d'autobús per la Festa Major

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem