L'Associació Veïnal del Centre-Estació lamenta la falta de suport municipal

L'Associació Veïnal considera que no ha rebut el suport municipal suficient per "donar continuïtat a la dinamització del barri"

L'Associació Veïnal del Centre - Estació suspèn enguany el tradicional Sopar de Festa Major. L'acte que es va celebrar ininterrompudament des de 2003 fins a la pandèmia, no es podrà realitzar "a causa de la nova política normativa de l'Ajuntament referent a les ajudes a les associacions, pel desenvolupament d’activitats participatives específiques, com és la de Festa Major" ha declarat el grup de veïns en un comunicat.

Enguany, l'Associació Veïnal del Cetre - Estació estarà present amb dos actes: dissabte 1 de juliol amb un vermut popular i l'actuació de Vinylics (pl. dels Pous a les 12:30) i diumenge 2 de juliol amb l'actuació del Mag Txema en la tarda infantil (pl. Lluís Millet a les 18:30). 

Malgrat això, l'associació considera que no ha rebut suport municipal per "donar continuïtat a la dinamització del barri". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem