Athlètic Quets revalida el títol de campió en el 35è Concurs d'Arrossos

Un total de 120 paelles han participat en l'edició d'enguany, que s'ha celebrat diumenge 28 de juny

El grup Athlètic Quets s'ha proclamat campió del 35è Concurs d'Arrossos de Festa Major per segon any consecutiu. L'activitat, que ha comptat amb la participació de 120 parelles, s'ha celebrat aquest diumenge 28 de juny a la plaça de Barcelona, el carrer de Girona i la plaça de Can Quitèria.

A primera hora del matí, els participants han anat arribant a plaça per agafar les taules, les cadires i la llenya per fer el foc. A mesura que ha anat avançant la jornada, la plaça de Barcelona s'ha anat omplint de participants i curiosos que s'aproximaven a donar un cop d'ull a l'ambient festiu que s'ha viscut.

I és que el Concurs d'arrossos, no només és una de les activitats més arrelada a la Festa Major, sinó que en els darrers anys, cada cop són més, els grups de joves que hi participen i volen formar part d'aquesta cita, que any rere any, fa petita la plaça de Barcelona.

El concurs

Un total de 120 paelles han participat al concurs. FOTO: Lali Puig

Com en cada edició, el jurat ha tastat les 120 paelles que s'han cuinat per tal de puntuar-les. En aquest cas el primer premi se l'ha endut el grup Athlètic Quets. En segon lloc Mc Fly i Gambetes, i finalment el tercer lloc ha estat pel grup de la Penya Caribenya.

El jurat ha estat format pels organitzadors, els Amics de la Penya Regalèssia, el pregoner de la Festa Major d'enguany, Joan Pahisa, membres de l'entitat local Dinamiks, i pels Tinents d'Alcaldia Carles Brugarolas i Damià Calvet.

El punt final a la jornada l'ha posat la tradicional guerra d'aigua i la música de Miquel del Roig.

El jurat tastant les paelles. FOTO: Lali Puig

Acte solidari

Durant la jornada s'ha viscut un ambient molt festiu. FOTO: Lali Puig

Com en l'última edició, l'organització ha recollit 1 euro per cada participant a la cita per, després, poder-los entregar a Càrites Sant Cugat. En aquest cas, l'entitat local ha rebut prop de 2.000 euros.

La guerra d'aigua i Miquel del Roig han posat el punt final a la cita. FOTO: Lali Puig

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem