Can Graells torna a viure una autèntica Festa del Cel per Festa Major

La presència de 'drones' ha estat la gran novetat de l'edició d'enguany

La Festa del Cel és una de les activitats esportives de Festa Major més antigues i de les més atractives per l'espectador. Prova d'això ha estat el nombrós públic que aquest diumenge 28 de juny s'ha apropat fins al camp de vol de Can Graells per veure en directe els prop de 25 pilots que han exhibit i enlairat els seus avions, helicòpters i multirotors en aquesta activitat organitzada pel Club Aeromodelisme i Ràdio Control de Sant Cugat.

La gran novetat d'enguany ha estat la presència dels drones. Una de les exhibicions ha consistit a enlairar un drone equipat amb una videocàmera i gravar al públic que a la vegada s'ha pogut veure en una pantalla. El pilot i membre de l'ARC Sant Cugat, Xavi Torradas, ha explicat que el camp dels drones té moltes possibilitats: "Nosaltres animem a tothom que vulgui que pugi al camp d'aeromodelisme de Sant Cugat per conèixer aquest món de més a prop, aprendre, i fins i tot els orientem professionalment".

FOTO: Lali Puig

Segueix la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem