Cartells contra els orins al carrer del Sol: "Si heu vingut a pixar, aneu a cagar"

Veïns de la zona del carrer del Sol intenten frenar l'incivísme durant la Festa Major amb una curiosa iniciativa

Veïns i veïnes del carrer del Sol han col·locat diferents cartells al llarg del carrer per tractar que durant la Festa Major no es produeixin accions incíviques en la zona d'aquest carrer, que al ser al cantó de la Plaça de Barcelona, un dels espais on hi ha activitats, sol ser una zona en la que es produeixen actes d'incivisme. Els cartells tracten amb ironia aquestes accions i reclamen que aquest any no es produeixin.

En els cartells s'hi pot llegir, per exemple: "Si heu vingut a pixar, aneu a cagar, a la via si pot ser", en referència a les persones que orinen al carrer del Sol durant les celebracions de la Festa Major. "De casa se surt menjat, cagat i pixat", es pot llegir en un altre cartell. "Proveu-ho (orinar) a la façana de l'Ajuntament, que ells tenen 'chacha'", diu un altre cartell fet amb sarcasme.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per veïns i veïnes de la zona, que han volgut evitar que aquest any es tornin a produir aquests actes, amb un toc de sarcasme, ironia i humor. A més, un veí ha col·locat unes baranes just davant del seu portal per evitar que els incívics s'hi acostin.

Més cartells

Cartells que s'han col·locat al carrer del Sol. FOTO: TOT Sant Cugat

 
Comentaris

Destaquem