Els Catarres i Roba Estesa, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat 2023

La Festa Major de Sant Cugat arrencarà el dimecres 28 de juny i s'allargarà fins al diumenge 2 de juliol

La Festa Major de Sant Cugat ja comença a revelar els primers detalls de l'edició del 2023, i és que ja es coneixen quins seran els grups musicals que seran caps de cartells d'enguany. Amb això, Els Catarres presentaran el seu nou disc Diamants, el divendres 30 de juny al parc de Can Vernet, mentre que Roba Estesa, tal com va avançar el TOT Sant Cugat, i Figa Flawas actuaran el dissabte 1 de juliol. Roba Estesa ho farà a la plaça d'Octavià, mentre que Figa Flawas presentarà el seu no disc Joves Tendres al parc de Can Vernet.

Més info: La Taula de Salut Mental, pregonera de la Festa Major de Sant Cugat 2023

D'altra banda, el TOT també va avançar que Les que Faltaband, un grup de versions format per 8 noies, actuarà a Sant Cugat el dijous 29 de juny. Aquest grup interpreta ritmes llatins, pop-rock dels anys vuitanta i cançons actual, reivindicant així la presència femenina sobre els escenaris i oferint un espectacle que combina la música, el ball i altres elements artístics.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem