Cau una peça d'una atracció de la Fira i fereix lleument a una nena

L'accident ha passat aquest diumenge 28 de juny al vespre

Una nena de 10 anys ha estat lleument ferida a la Fira d'Atraccions, aquest diumenge 28 de juny al vespre.

Segons ha pogut saber el TOT, una peça d'una atracció de la Fira s'ha trencat i ha caigut sobre la menor.La nena ha estat atesa al lloc dels fets i després al CAP per l'impacte de la peça.

Després que la Policia Local hagi parlat amb el propietari de l'atracció, s'ha decidit tancar-la per tal de poder inspeccionar-la. 

Aquest no és el primer cop que una atracció de la fira ha de ser tancada a causa d'un incident. Doncs fa dos anys, una altra atracció va haver de ser precintada després que una dona sortís disparada d'un tipus de muntanya rusa durant la Festa Major de l'any 2013. 

Seguiu la Festa Major amb el TOT

La policia ha tancat l'atracció. Foto:Cedidaimage

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem