Comença la Festa Major de Sant Cugat

Joan Pahisa, esportista de talla baixa i conferenciant, farà el pregó al balcó de l'Ajuntament a les vuit del vespre

Amb el pregó a càrrec de Joan Pahisa al balcó de l'Ajuntament, que es farà aquest divendres 26 de juny, a les 20 hores, començarà oficialment la Festa Major 2015. Per davant, quatre dies de festa, de música i d'activitats per a tota la família.



Mitja hora més tard, a les 20.30 hores, als Jardins de la Penya Regalèssia, Dissidència Sònica inaugurarà la 7a edició de la Festa Major Alternativa, que aquest any porta el lema de Sant Cugat capital del pecat!



Entre les activitats més destacades destaca el correfoc infantil, que començarà a les 20.30 hores a la plaça d'Octavià i la inauguració a la mateixa hora de la DesPlaça Jove, al parc de Ramon Barnils. A les 21 hores sortirà de la plaça Dr. Galtés la rua de balls tradicionals bolivians i a les 21.30 hores s'inaugurarà la Caseta del Centro Popular Andaluz.

20 anys de Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània representarà una selecció de balls representatius dels últims 20 anys. FOTO: Lali Puig

El Grup Mediterrània celebra el seu 20è aniversari amb el seu espectacle de dansa catalana d'arrel tradicional. Enguany ho farà amb una selecció de balls representatius dels seus primers 20 anys d'història, entre aquests, dues peces de Quadrigènia, el reeixit muntatge que va estrenar en la passada Festa Major. En total passaran per l'escenari entre 25 i 30 balladors i l'espectacle comptarà amb petites col·laboracions d'exballadors del grup.

Música per a tots els gustos

La música s'apodera de la primera nit de Festa Major. FOTO: Lali Puig

El Desplaça Jove acollirà les actuacions dels grups Solà & Estella, Lulamae Blue, Un Gos Robant, Möndo Loco i Itaca Band. A la plaça d'Octavià tocaran La Sra. Tomasa i la Banda del Coche Rojo. I a la plaça de Barcelona, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra i Gang Live Karaoke Band.



L'església del Monestir acollirà el concert de Festa Major amb l'Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat. A la plaça del jazz, Dani Domínguez Trio i Berklee College of Music Valencia Group. I a la Festa Major Alternativa, Insershow, Crim i Blackup Sound.

Els espais en el mapa

Passeu per sobre de cada espai en el mapa per saber la temàtica i la localització en concret. Font: Elaboració pròpia

La Festa Major al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

Un any més, quatre perfils d'instagram explicaran la seva Festa Major amb la segona edició de 'La meva Festa Major', una iniciativa conjunta entre @IgersSantcugat i el TOT Sant Cugat.

A més, el TOT Sant Cugat ha publicat el programa complet en format paper el divendres 19 de juny. El programa també el pots consultar a la web del TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem