Compte enrere per inscriure's al Concurs d'Arrossos

Les inscripcions per participar de l'activitat de Festa Major de Sant Cugat es poden fer a partir del 13 de juny a l'Ateneu

A partir del dilluns, 13 de juny, es poden formalitzar les inscripcions per participar del tradicional Concurs d'Arrossos de Festa Major de Sant Cugat. Unes inscripcions que s'han de fer a l'Ateneu santcugatenc fins al 22 de juny.

Enguany, la cita gastronòmica arriba a la 36a edició, mantenint-se com una de les activitats estrella de la Festa Major de Sant Cugat. El Concurs d'Arrossos tornarà a citar centenars de santcugatencs, el 3 de juliol. Aquest any, però, amb una novetat: el concurs deixa la plaça de Barcelona per traslladar-se a la rambla del Celler.

I és que l'alta participació registrada en les últimes edicions ha fet que es prengui aquesta decisió, per poder ampliar el nombre de colles que concursaran per descobrir qui prepara el millor arròs de Sant Cugat.

En la darrera edició, van ser 120 els equips concursants al Concurs d'Arrossos celebrat el 28 de juny. Els guanyadors d'aquella 35a edició va ser el grup Athlètic Quets, que repetien triomf respecte del 2014.

Mireu les imatges i el vídeo de la passada edició del concurs.

El 35è Concurs d'arrossos va fer que la Plaça de Barcelona es quedés petita  FOTO: Lali Puig

El tradicional concurs és organitzat pels Amics i Veterans de la Penya Regalèssia. Cal recordar que l'import de les inscripcions es destina a una finalitat benèfica, ja que es lliuraran a Càritas Sant Cugat. Després del dinar de les Colles hi ha el Ball de l'Arròs.

Mireu les imatges d'altres edicions del Concurs d'Arrossos de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem