El TOT, a primera línia de la Festa Major

El TOT t'ofereix tota la informació dels quatre dies que dura la festa grossa a través d'una secció, el Totfestamajor.cat i les xarxes socials

El mitjà de comunicació TOT Sant Cugat oferirà cobertura informativa desplegant els seus periodistes i fotògrafs per a tots els espais de Festa Major.  A més d'informar a posteriori dels actes que s'estan realitzant a Sant Cugat a través del web, també ho farà en el mateix moment a través de les xarxes socials del TOT, el Twitter (@totsantcugat), Facebook i a Instagram (@totsantcugat).

Del més destacat es publicaran notícies mab vídeos i imatges que podràs seguir a través de la secció totfestamajor.cat i a Actualitat. Consulta les activitats dels 4 dies de festa (26, 27, 28 i 29 de juny).

I pots consultar el lloc web des del teu mòbil o bé tauleta tàctil.

Llegeix el Programa

El 19 de juny es varen repartir 25.000 exemplars del prorgrama de Festa Major que fa 28 anys que es distribueix a més de 1.000 punts de venda de la nostra ciutat. La seva edició és possible gràcies al suport de comerços i empreses de Sant Cugat.

Llegeix-lo!

Participa al TOT Fotoportada

I a partir del primer dia de la festa, el 26 de juny, amb l'inici de la festa, no t’oblidis de fer fotos amb la teva càmera o mòbil i participa en el concurs més fotogràfic de la nostra ciutat: el TOT Fotoportada, que enguany arriba a la seva 18a edició amb més de 8.000 € en premis. Consulta les bases.

A més, durant la festa, i amb la col·laboració d’@Igerssantcugat, hem triat quatre perfils d’Instagram perquè mostrin el seu punt de vista de la festa publicant fotos a #FMsantcugat. Durant la Festa Major s'aniran publicant les fotografies que es pengin a la xarxa social al web del TOT, i a posteriori a la versió paper del TOT i al Diari de Sant Cugat.

I si vols guanyar un carro de la compra Eroski valorat en 300€, vine a veure’ns durant la Botiga al Carrer!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem