Després de l’estiu es crearà una taula de participació per parlar de la FM

El Regidor de cultura, Xavier Escura, ha anunciat que amb l’últim debat de la Festa Major acaba una etapa però començar el veritable treball

Aquest dimecres 24 maig la Casa de Cultura ha celebrat l’últim debat ciutadà sobre la Festa Major de Sant Cugat. L’última trobada ha estat centrada en el relat de les aportacions expressades durant les 6 cites anteriors. Andreu Garrido, gestor cultural i cofundador d’UmésDos ha estat el ponent de l’última jornada i ha fet un resum de les ponències dels dies 4, 5,11,12 i 23 de maig. Llegeix el document.

Xavier Escura, regidor de Cultura, ha participat a l’acte i ha valorat molt positivament aquest repensem la Festa Major i ha afegit: “Ha estat un debat molt enriquidor però la feina comença ara”. El regidor de Cultura ha afegit que després de l’estiu, quan passi la Festa Major i la festa dels barris, es posaren a treballar sobre els assumptes que s’han parlat durant aquestes jornades. Es crearen taules de treball, dins del consell de cultura, per parlar de la propera Festa Major.

Andreu Garrido ha explicat que durant aquests dies s’han obert moltes vies per treballar la festa, temes referents al jovent, entitats, seguretat, etc però el més important és que hi ha d’haver i, sembla que hi ha, una implicació ciutadana de base.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem