El 1r Torneig de Vòlei Platja de Sant Cugat, novetat de la Festa Major

El torneig es disputarà entre el 27 i 29 de juny a la pista de vòlei platja que hi ha al costat del CAP Sant Cugat

Una de les grans novetats esportives de la Festa Major 2015 és el 1r Torneig de Vòlei Platja que organitza el Club Voleibol Sant Cugat a la nova pista de vòlei platja que s'ha habilitat al costat del CAP del carrer de la Mina. El torneig tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juny i està especialment dirigit a les categories infantil, cadet, juvenil, sènior i màster.

Per participar-hi, caldrà inscriure's al matí –l'activitat comença a les 10 hores– del mateix dia de competició. La idea és que s'organitzin dos tornejos paral·lels: un per a jugadores del club i l'altre obert al públic. També hi haurà exhibicions de jugadores del club. Està confirmada la presència, entre d'altres, de jugadores del cadet A, campió de Catalunya.

Per a totes les categories

El torneig es distribuirà en tres dies, segons la categoria. El dissabte 27 de juny es jugarà el torneig cadet (14-16 anys). El diumenge 28 de juny serà el torn de les juvenils (16-18 anys) i de les sèniors (18 anys en endavant). Durant el diumenge també es disputaran els partits de màsters (pares i mares de les jugadores).

El dilluns 29 de juny finalitzarà el campionat amb la disputa del torneig infantil (12-14 anys). Cada dia, un cop acabi el torneig, a les 21 hores, es farà el lliurament de premis.

La Festa Major al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

 
Comentaris

Destaquem