El Concurs d'Arrossos, una de les activitats estrella de la Festa Major

La rambla del Celler de Sant Cugat serà l'escenari de la 36a edició de la cita culinària de la festa el 3 de juliol

Enguany farà 36 anys que se celebra una de les activitats estrella de la Festa Major de Sant Cugat. El Concurs d'Arrossos tornarà a citar centenars de santcugatencs. Aquest any, però, amb una novetat: el concurs deixa la plaça de Barcelona per traslladar-se a la rambla del Celler.

I és que l'alta participació registrada en les últimes edicions ha fet que es prengui aquesta decisió, per poder ampliar el nombre de colles que concursaran per descobrir qui prepara el millor arròs de Sant Cugat.

En la darrera edició, van ser 120 els equips concursants al Concurs d'Arrossos celebrat el 28 de juny. Els guanyadors d'aquella 35a edició va ser el grup Athlètic Quets, que repetien triomf respecte del 2014.

Mireu les imatges i el vídeo de la passada edició del concurs.

El 35è Concurs d'arrossos va fer que la Plaça de Barcelona es quedés petita  FOTO: Lali Puig

Enguany, el concurs se celebrarà el diumenge, 3 de juliol, i les inscripcions s'obriran el dilluns 13 de juny i s'allargaran fins al 22 del mateix mes, a l'Ateneu.

El tradicional concurs és organitzat pels Amics i Veterans de la Penya Regalèssia. Cal recordar que l'import de les inscripcions es destina a una finalitat benèfica, ja que es lliuraran a Càritas Sant Cugat. Després del dinar de les Colles hi ha el Ball de l'Arròs.

Mireu les imatges d'altres edicions del Concurs d'Arrossos de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem