El primer Concurs d'Scooter de Festa Major, un èxit

Els tres millors riders professionals han estat el santcugatenc Albert Mestre i Max Sabartrés, i els millors amateurs Adrian Molla, Max Ventura i el santcugatenc Alejandro Íñigo

Per primera vegada, la Festa Major de Sant Cugat ha acollit el Concurs d'Scooter (patinets), que han organitzat l'empresa de Barcelona Ungravity Board i el restaurant santcugatenc No Tinc Taula aquest dissabte, 27 de juny, a la tarda, a la plaça de Victòria dels Àngels.

En la categoria professional s'han imposat el santcugatenc Albert Mestre, en la prova d'enllaços de dos trucs (ha guanyat 150 euros), i Max Sabartrés, en les proves de millor truc al mòdul central (100 euros) i millor truc a la barana (50 euros). També hi han pres part els riders locals Pol Roman, actual tercer classificat al Campionat d'Espanya, i Albert Capdevila. En la categoria de professionals s'hi han inscrit 11 riders.

El santcugatenc Alejandro Íñigo, tercer amateur

Els riders de la categoria amateur durant la competició. FOTO: Artur Ribera

Els tres millors amateurs d'aquesta competició han estat Adrian Molla, Max Ventura i el santcugatenc Alejandro Íñigo, de 15 anys, i que competia per primera vegada. També hi han participat d'altres riders de Sant Cugat, com Tono Malgrans, Nil Olmos i Joan Oñate. En la categoria d'amateurs hi han participat 15 riders.

Aquest diumenge, 28 de juny, se celebrarà el Concurs d'Skate. A les 16.30 hores competiran els de la categoria amateur i a les 18 hores, els professionals.

D'altra banda, aquest dissabte, 27 de juny, al matí, l'organització ha obert el circuit perquè tots aquells que ho volguessin fessin ús del circuit. Ho han fet joves amb scooter, skate, BMX i patins.

La Festa Major, al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem