El torneig de Festa Major del Futbol Sala Sant Cugat torna el 28 de juny

El club el va organitzar durant molts anys al Pavelló 2

El Futbol Sala Sant Cugat ha recuperat el tradicional torneig de festa major, un campionat que durant molts anys va organitzar l'entitat vermell-i-negre. El Torneig de Festa Major de futbol sala se celebrarà el diumenge 28 de juny, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, de nou del matí a dotze de la nit.

Les inscripcions es poden formalitzar fins aquest dijous, 25 de juny, a les 19 hores, al local social del FS Sant Cugat, situat al Pavelló 2. La inscripció té un cost de 100 euros per equip, i inclou una samarreta commemorativa per jugador. El primer classificat aconseguirà 300 euros en material esportiu, i el segon, 100 euros també en material esportiu

Ara per ara s'hi han inscrit un total de 8 equips. Si no hi ha més conjunts que s'inscriguin al torneig, l'organització dissenyarà dos grups de quatre equips, i els dos primers conjunts jugaran les semifinals.

Cal destacar que entre els equips participants hi haurà exjugadors del FS Sant Cugat, de diferents èpoques.

Campus d'estiu del FS Sant Cugat i de Paco Sedano

Del 29 de juny fins al 31 de juliol, el Futbol Sala Sant Cugat organitzarà el seu campus d'estiu, als pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler.

El porter del primer equip de futbol sala del FC Barcelona, Paco Sedano, farà un campus de tecnificació de porters, del 6 al 10 de juliol, als pavellons de la ZEM Rambla del Celler.

 
Comentaris

Destaquem