El TOT regala un carro de la compra a la Botiga al Carrer

L'estand del TOT estarà situat a la confluència dels carrers Valldoreix amb Rosselló

Un any més el TOT estarà present durant la jornada de la Botiga al Carrer, que es realitza durant tot el dissabte de Festa Major, 27 de juny.

La parada d'enguany estarà situada a la confluència dels carrers Valldoreix i Rosselló des de les 9 del matí fins a les 21 del vespre, que és quan finalitzarà l'activitat organitzada per l'Associació de Sant Cugat Comerç.

Sorteig d'un carro de productes EROSKI

El TOT a la Botiga al carrer en altres edicions. FOTO: Arxiu

Totes aquelles persones que s'apropin a la parada durant la jornada i s'inscriguin al butlletí del TOT entraran al sorteig d'un carro de la compra de productes EROSKI valorat en 300 euros.

El sorteig es realitzarà al mateix estand del TOT a les 20h del vespre.

Segueix la Festa Major amb el TOT

Sant Cugat comerç organitza activitats tot l'any.FOTO: Lali Puig

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem