Els comerciants, satisfets amb la Botiga al carrer

Durant tot el dia l'eix comercial de Sant Cugat ha estat un riu incansable de santcugatencs i santcugatenques que han aprofitat per triar, remenar i comprar a la jornada de la Botiga al carrer

Els comerços han ofert descomptes en molts productes. FOTO: Lali Puig Els comerços han ofert descomptes en molts productes. FOTO: Lali Puig
Satisfacció. Aquesta és la sensació general que s'ha recollit entre els comerciants que durant tot aquest dissabte de Festa Major han tret els seus articles als carrers de Sant Cugat en una nova edició de la Botiga al carrer. Tot i que al matí ha estat quan més afluència de gent ha passejat pels carrers, malgrat la calor, molts santcugatencs han preferit la tarda per mirar, remenar i comprar aprofintant els descomptes que s'han fet durant tota la jornada.

La presidenta de l’Associació Sant Cugat Comerç, que s'encarrega d'organitzar la jornada, Mayte Pérez, ha manifestat al TOT Sant Cugat que "s'ha vist molta gent al carrer". També ha expressat que sobretot ha estat al matí quan els santcugatencs han passejat pels carrers del centre de la ciutat. Les hores del migdia "han estat més fluixes, per l'hora i per la calor" però a la tarda hi ha tornat ha haver "moltes persones".


El carrer Santa Maria, aquest matí a la Botiga al carrer. FOTO: Lali Puig

Un dels motius d'èxit d'aquesta nova edició de la Botiga al carrer ha estat que ha coincidit en plena Festa Major. A més, s'han pogut veure cartells de preus reduïts en molts articles, sobretot de roba, sabates, complements i articles per la llar. Molts comerciants ja han penjat els cartells de les primeres rebaixes amb descomptes del 10%, el 20% o el 30%. Tot i que oficialment les rebaixes començaran el dimarts 1 de juliol, molts comerços aprofiten la Botiga al carrer per començar la campanya.

Compres, tallers i activitats
Les botigues obren durant tot el dia, des de les 10 hores del matí fins a les 20 hores de la tarda. A més, però, alguns comerços ofereixen tallers i activitats per fer participar als santcugatencs com ara tallers de pintura o manicura.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la presidenta de Sant Cugat Comerç, Mayte Pérez. FOTO: A.Mira

La Festa Major a les xarxes
Al web a la secció TOTFESTAMAJOR.CAT pots trobar les últimes notícies. imatges, vídeos, etc. I a través de les xarxes segueix l'actualitat de la festa a través de l'etiqueta #FMSantCugat, el perfil @FMSantCugat, a twitter, al facebook i a Instagram (@FMSantCugat). El TOT seguirà moment a moment els actes més destacats a través de les seves xarxes socials: twitter (@totsantcugat) i al facebook.

 
Comentaris

Destaquem