Els més petits gaudeixen de la Festa de l'Aigua

La cita, que enguany s'ha celebrat al Parc Central, ha acollit centenars de nens

La Festa de l'Aigua s'ha celebrat aquest dilluns 29 de juny, dia de Sant Pere i últim dia de Festa Major.

Enguany la festa ha canviat d'ubicació i s'ha realitzat al Parc Central, on aquest diumenge 28 de juny ha tingut lloc el Racó Infantil.

Al llarg del matí els més petits han pogut gaudir de diverses activitats relacionades amb l'aigua. Un partit de voleibol amb esponges mullades, jocs d'aigua diversos o una remullada.

Els més petits també han gaudit de la Festa Major

Els infants han gaudit molt de la jornada. FOTO: Lali Puig

Des de l'inici de la Festa Major, amb el seguici i el pregó de Joan Pahisa, han estat  moltes les activitats dirigides als més petits. El Correfoc Infantil de divendres, l'Esport al Carrer, el Racó infantil són les principals activitats que han permès als més petits gaudir de la festa grossa i han deixat imatges com aquestes.

La Festa Major al TOT

La calor ha fet més valents als infants davant les ruixades amb aigua freda. FOTO: Lali Puig

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT ha estat present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què ha passat a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu reviure tot el què ha passat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que ha donat de sí la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens han mostrat la Festa Major a través de les seves fotografies que han anat penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem