En marxa la primera edició del Torneig de Vòlei Platja

El Club Voleibol Sant Cugat organitza el torneig a la nova instal·lació de vòlei del Parc de Can Vernet

El voleibol platja és una de les noves disciplines que aquest any protagonitzen la Festa Major de Sant Cugat en l'àmbit esportiu. El Club Voleibol Sant Cugat organitza des d'aquest dissabte 27 de juny fins al dilluns 29 el I Torneig de Vòlei Platja, que està destinat principalment a jugadores del club. No obstant això, entre partit i partit de competició, també poden jugar a les instal·lacions de vòlei platja tots aquells que ho demanin. Ho fan amb tècnics o jugadores del club.

La primera jornada de competició, corresponent a aquest dissabte 27 de juny, ha estat la de la categoria cadet. En aquesta categoria han participat un total de 16 equips (cada equip són dos integrants). Les vencedores han estat Mercè Mora i Rita Garcia, que han superat a la final per 21-19 a Sandra Font i Carmina Cappunys.

Per a totes les categories

FOTO: Lali Puig

Després del torneig de cadets arriba aquest diumenge 28 de juny el de les juvenils (16-18 anys) i les sèniors (18 anys en endavant). Durant el diumenge també es disputaran els partits de màsters (pares i mares de les jugadores).

El dilluns 29 de juny finalitzarà el campionat amb la disputa del torneig infantil (12-14 anys). Cada dia, un cop acaba el torneig, a les 21 hores, es fa el lliurament de premis.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem