Una Festa Major sense correfoc, però amb 'versots' i esclat de foc

Les restriccions contra la pandèmia de la Covid-19 impossibiliten el fet que hi hagi el tradicional correfoc de Festa Major

Els Diables de Sant Cugat ja preparen les seves activitats per celebrar la Festa Major de Sant Cugat. En aquest sentit, enguany no podran fer el tradicional correfoc, a causa de les restriccions contra la pandèmia de la Covid-19, i amb l'objectiu de respectar les mesures de seguretat vigents per fer front a la pandèmia. De totes maneres, l'entitat santcugatenca ha preparat dues activitats alternatives per tal de ser present en la celebració.

 

Així, el dia 25 de juny, la colla infantil i jove representarà amb un espectacle com ha viscut la pandèmia l'entitat, acompanyada per dues colles infantils més convidades. Ja el dissabte 26, serà el torn per als adults, que oferiran un esclat de foc i els tradicionals 'versots', amb els quals tirant de sarcasme i ironia, faran befa de l'actualitat santcugatenca i del país.

Els dos espectacles es faran en format immòbil, davant de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels, i el públic haurà d'estar assentat en cadires.

 
Comentaris

Destaquem