Fins a 45 equips al torneig 3x3 del QBasket Sant Cugat

La tercera edició d’aquest torneig ha estat una de les activitats esportives destacades d’aquest dissabte de Festa Major

El QBasket Sant Cugat ha organitzat durant aquest dissabte 27 de juny el 3r torneig 3x3 Sant Cugat Memorial Miki Martínez Garriga, competició en la qual han participat 45 equips i aproximadament 180 jugadors. La competició s'ha organitzat en totes les categories, des de mini fins a sènior, tant en masculí com en femení. 

És la segona vegada que l’organització d’aquest torneig coincideix amb la Festa Major de Sant Cugat, tot i que aquest any s’ha inclòs dins el programa per primera vegada. El torneig s’ha disputat al pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, una millora important respecte l’any passat, que es va fer en una pista exterior habilitada al carrer Abat Armengol. 

Els vencedors de cada categoria

FOTO: Aïda Sotelo

Els guanyadors de l’edició d’enguany han estat Mataró Heat (minis mixte), Els prínceps Habbubies (infantil masculí), Las de Sarda (infantil femení), Big3 (cadet-júnior masculí), Macadàmia Team (sènior femení) i En la carpa central (sènior masculí).

Gaudiu de les imatges d’aquest segon dia de Festa Major.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem