Joan Pahisa dóna el tret de sortida a la Festa Major tenint "un somni per la ciutat"

El santcugatenc, que ha estat el pregoner d'enguany, ha estat l'encarregat d'iniciar la Festa Major, que enguany se celebrarà fins dilluns 29 de juny i comptarà amb més de 250 activitats

"Tinc un somni per Sant Cugat", ha afirmat Joan Pahisa durant el seu discurs. El santcugatenc, que ha estat triat com a pregoner de la Festa Major del 2015 per la seva trajectòria i la projecció que ha fet de Sant Cugat de portes en fora, ha donat un discurs molt acord amb els seus principis i els tipus de xerrades que acostuma a fer a escoles i entitats.

Pahisa voldria "un Sant Cugat sense prejudicis, on no ens fixéssim tant en el que ens diferencia dels altres, sinó que busquéssim la part en comú que tenim amb cada persona". Per acabar el discurs, que ha tingut lloc al balcó de l'Ajuntament aquest divendres 26 de juny a la després del seguici que han fet les entitats de Cultura Popular pel poble, Pahisa ha fet participar els assistents a la plaça de la Vila amb els crits de "Visca Sant Cugat i Visca la Festa Major".

El seguici

Les entitats de cultura popular protagonitzen el seguici d'inici FOTO: Lali Puig

Com és habitual, la Festa Major ha començat amb el tradicional seguici. Un recorregut que tant les entitats de cultura popular del poble com les autoritats han fet pels principals carrers de la ciutat.

Durant el seguigui, que ha començat a les set del vespre a la carretera Cerdanyola, els Diables, els Castellers, els Geganters, els Bastoners, l'Esbart i la resta d'entitats locals han acompanyat les autoritats fins a l'Ajuntament, on Joan Pahisa ha realitzat el discurs com a pregoner.

Els regidors, seguits per l'alcaldessa, han fet el seguici amb el pregoner. FOTO: Lali Puig

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem