La Desplaça Jove aglutina part del jovent santcugatenc a Ramon Barnils

L'espai dedicat a la música s'ha inaugurat aquest divendres amb 5 concerts

La Desplaça Jove ha donat el tret de sortida aquest divendres 26 de juny, primer dia de Festa Major. L'espai, que està situat al parc de Ramon Barnils ha aglutinat part del jovent santcugatenc al llarg de la nit. I és que, com el seu nom indica, la Desplaça Jove, espera perfilar-se com l'oferta de Festa Major nocturna per als joves de la ciutat.


Un total de 5 grups han pujat a l'escenari durant la primera nit: Solà & Estella, Lulamae Blue, Un Gos Robant, Möndo Loco i Itaca Band.

Aquest dissabte 27 de juny serà el torn de Greeners, Capitan Mr. Litro, Via Límit i fi de festa amb BarrakesPartyShow. Finalment, diumenge, a partir de les 17 hores, serà el torn de la Batalla de galls a la plaça, i a la nit, les darreres propostes musicals de l'espai enguany, amb Fallen Leaves, Dröpools, Hora de joglar i Rumb al Bar.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Part del jovent santcugatenc s'ha aplegat al parc de Ramon Barnils. FOTO: Lali Puig

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Imatge de la primera nit de la Desplaça Jove. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem