La Festa Major Alternativa creix en participació

L'organització valora positivament el canvi d'espai, i aposta per mantenir les activitats diürnes de cara a l'any vinent

La Festa Major Alternativa finalitzava el diumenge, 28 de juny, fent un balanç positiu dels tres dies de festa en el seu nou emplaçament, els Jardins de la Penya Regalèssia. Com ha apuntat Julià Mestieri, membre de la Comissió organitzadora de la FMA, “primer va costar una mica, perquè la gent no ens ubicava, però en conjunt en fem un balanç positiu, ja que el lloc en sí està molt bé”.

En aquesta línia, ha destacat que “hi ha passat més gent que altres anys, perquè la plaça també és més gran; tothom que va venir no hagués cabut a Pep Ventura”.

Pel que fa a les activitats organitzades enguany, n'ha destacat l'èxit de participació al concurs de truites, així com a la recentment estrenada batalla de penyes. “Hi van participar 10 penyes, que eren el màxim permès, i al concurs de truites n'hi havia 22”.

22 truites a concurs. FOTO: Lali Puig

Parlant d'activitats, de cara a l'any vinent “l'objectiu és consolidar les activitats diürnes”, apunta Mestieri, tot destacant que “l'espai infantil és el que ha tingut menys participació, però continua sent una aposta forta de cara a l'any vinent”. L'altra aposta és l'oferta gastronòmica “ja que els àpats han funcionat tots molt bé”.

Igualment, de cara a la propera edició de la Festa Major Alternativa, “estem plantejant fer un concurs de graffitis infantil, i obrir un procés participatiu per a tots aquells que volen colaborar amb l'organització de la FMA”.

Pel que fa a propostes musicals, Mestieri destaca que “valorem més positivament el funcionament de grups locals i emergents, més que els coneguts; estem molt contents amb Diluvi, Ghost Trip i Crim”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem