La Floresta continua amb la seva Festa Major aquest cap de setmana

El dissabte 25 arriba tot un clàssic a les Pistes Poliesportives la XXIII Trobada de Paellers i Paelleres

La Floresta encara aquest cap de setmana de divendres, dissabte i diumenge, 24, 25 i 26 de juliol, els darrers tres dies de Festa Major, que van arrencar el divendres, 17 de juliol. Una setmana després, és a dir, a partir d'aquest divendres, a les 17.00 hores, se celebraran els jocs de Cucanya per a infants de totes les edats al parc del Centre Social i Sanitari i més tard, arribarà el torn del quart Cerca-tasques florestà amenitzat per Txarangarin i Nit Jove, a partir de mitjanit.

 

 

El dissabte 25, es concentren propostes com l'espai de creació infantil o la simultània d’escacs, al matí, i tot un clàssic a les 14.00 hores, la XXIII Trobada de Paellers i Paelleres a les Pistes Poliesportives. A la tarda, la festa continuarà amb la 4a Baixada d’Andròmines, i la música a la nit la posarà La Banda Puig, Fuego en la 23 i DJ Smarxcity.

 

 

L'últim dia de Festa Major començarà amb la gimcana infantil a les 10.30 hores. Després de la Missa de Festa Major, hi haurà sardanes, i per dinar, cuscús popular. Tot seguit se celebrarà la novetat de la festa amb la Migdiada popular, a les Pistes Poliesportives. Tancarà la Festa Major la cantada d'Havaneres del grup Barcarola amb rom cremat per a tothom.

 

 

Consulteu tot el programa de la Festa Major de la Floresta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem