La percussió ressona als Jardins del Monestir

Les sis formacions locals de percussió han posat ritme a la tarda de dissabte de Festa Major de Sant Cugat

Els Jardins del monestir han estat l’escenari aquest dissabte, 27 de juny, de la IV Trobada Percussionista de Festa Major. Ho feien amb els ritmes de Kata Kitinga, Karabassà, A Batida Do Tambor, Tabalers i Tabalets de Diables i La Batuescola. Totes elles, formacions locals.

Durant una hora, els grups de percussió de Sant Cugat han delectat els assistents a la trobada, amb ritmes i coreografies propis. Un públic molt nombrós que ha ovacionat les actuacions.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

 Els tabalers de Diables han estat presents a la trobada. FOTO: Aida Sotelo

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem