La tradicional caseta del CPA s'omple de gom a gom el primer dia

Un any més, el centre andalús local ha acostat la cultura gastronòmica i musical als santcugatencs

Com en els darrers anys la Caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) ha obert les seves portes aquest divendres 26 de juny, primer dia de Festa Major.

Durant la nit, on han assistit centenars de santcugatencs, el centre ha pogut oferir als assistents una mostra de la seva cultura gastronòmica, a base de tapes, i diverses exhibicions de l'escola de ball flamenc.

En els darrers anys la Caseta del CPA ha anat agafant força dins la Festa Major local i s'ha anat consolidant com una activitat per a tots els públics, i no només per als socis de l'entitat local.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Els grups de ball de l'escola s'han exhibit davant els assistents. FOTO: Lali Puig

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

La gastronomia andalusa ha estat un bon reclam pels santcugatencs. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem