Les millors imatges de l'últim dia de Festa Major

L'últim dia de Festa Major arriba amb la Festa de l'Aigua, el Paga-li Joan, el Castell de Focs i altres activitats

Aquest dilluns 29 de juny és l'últim dia de Festa Major. Després de tres dies intensos d'activitats, l'últim dia de festa grossa posarà el punt final amb el tradicional Castell de Focs.

Abans però, la jornada ha començat amb la Festa de l'Aigua. A la tarda serà el torn del seguici de Sant Pere i el tradicional 'Paga-li Joan', el ball del Vano i el Ram, que representa el festeig d'una parella d'enamorats.

Mireu la galeria d'imatges!

La Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT ha estat present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què ha passat a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu reviure tot el què ha passat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que ha donat de sí la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens han mostrat la Festa Major a través de les seves fotografies que han anat penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem