Les millors fotos del segon dia de Festa Major

La cultura popular i tradicional i les activitats esportives, protagonistes durant el matí de dissabte de Festa Major

La Festa Major continua amb força aquest dissabte, dia 27 de juny, en el segon dia de la festa grossa de Sant Cugat. I perquè no us perdeu cap detall, el TOT ha passejat per tots els racons del municipi perquè pugueu mirar les fotografies d'aquest dissabte de Festa Major!

Des de ben d'hora, la cultura popular ha estat la protagonista amb la Trobada de Balls i Entremesos d'Arreu de Catalunya, la Trobada Percussionista i la Trobada Gegantera. Els esports també han tingut un paper important, amb els torneigs de volei platja, futbol o pàdel.

I no us perdeu tampoc les imatges de la Botiga al Carrer, que atreu milers de santcugatencs durant tota la jornada!

Mireu la galeria de fotos!

El 'TOT', amb la Festa Major

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem