Les primeres imatges de Festa Major dels 4 perfils d'instagram

Passat el primer dia de la Festa, els 4 igers ja van immortalitzant la seva festa a la xarxa social

Els quatre perfils d'instagram escollits per explicar la seva Festa Major 2015. FOTO: Artur Ribera Els quatre perfils d'instagram escollits per explicar la seva Festa Major 2015. FOTO: Artur Ribera

Les primeres imatges dels quatre perfils d'Instagram seleccionats per mostrar la seva festa major ja s'han publicat.

La iniciativa 'La Meva Festa Major' s'organitza conjuntament entre el perfil d'Instagram @Igerssantcugat i el @TOTsantcugat. Aquesta es basa en explicar la Festa Major des de l'òptica de quatre perfils de la xarxa social Instagram ben diferents entre ells i molt actius.

Vicenç Rodríguez, Albert Pi, Arnau Montoya i Eloi Rovira són els encarregats, a través del seu mòbil, de fotografiar moments de la Festa Major i compartir-los amb la resta de santcugatencs a través de l'etiqueta #FMsantcugat.

Coneixem els 4 igers protagonistes

Vicenç Rodríguez; perfil de pare escollit per la 2a edició de 'La meva Festa Major'

Vicenç Rodríguez( @vicennet): Mostrarà la seva Festa Major des de l'òptica de pare i fotògraf: "Veus les coses que et generen un sentiment i intento plasmar-lo perquè els altres sentin el mateix que jo".

Eloi Rovira, el perfil institucional

Eloi Rovira, regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat i atleta

L' @EloiRovira mostrarà la Festa Major més institucional, ja que com a regidor anirà a actes més oficials. A part que com atleta i capità del FC Barcelona, internacional amb Catalunya i Espanya, també veuràs fotografies esportives. Segons Rovira, les seves tres passions són l'esport, la gastronomia i la cultura.

Arnau Montoya, frikitradi

A. Montoya és un fanàtic de la cultura popular i tradicional catalana

L' @Arnau.ms com a casteller, diable i bastoner serà l'encarregat d'il·lustrar com viu la seva festa des de les entitats. La seva finalitat a Instagram és la d'immortalitzar l'encant de les coses més senzilles.

Albert Pi

Albert Pi, el fotògraf

I el perfil de fotògraf professional el plasma l' @albertblacksad_foto, que procura que cada foto sigui una finestra. També intenta que la persona que ho veu ho senti com a primera persona. És fotògraf de natura, guia d'alta muntanya, corredor d'Ultrarail i forma par de l'equip d'alpinistes Climber Whereisthelimit.

Relació amb el Tot Fotoportada 2015

A més de participar a la Meva Festa Major, els quatre santcugatencs formaran part del jurat per escollir les tres millors fotografies de la categoria Festa Major del concurs fotogràfic més popular de Sant Cugat, el TOT fotoportada que arrenca el mateix 26 de juny.


D'altra banda, els responsables d' @igersSantcugat també formaran part del jurat. Però en aquest cas, de la categoria Instagram.

Etiqueta les teves fotografies a la xarxa social amb l'etiqueta #TOTfotoportada2015.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem