'Los Acabados' guanyen el torneig de futbol sala de la Festa Major de les Planes

Durant aquest dissabte 3 de setembre també s'ha fet un taller de creació del 'Photocall' de Festa Major

Les Planes ha viscut aquest dissabte 3 de setembre el seu primer dia de Festa Major amb l'organització de dues activitats. Una ha estat el Torneig 8 hores de futbol sala, en la que han participat sis equips. L'equip vencedor ha estat 'Los Acabados', que s'ha imposat a la final a 'Estem acabats'. El tercer classificat ha estat el FS Sant Cugat. La resta d'equips participants han estat 'Shalketemeto', 'Fergarodri' i 'CIA'. Els guanyadors podran gaudir de la botifarrada popular de forma gratuïta, el dissabte 10 de setembre.

Durant la celebració del torneig, que s'ha allargat per espai de 7 hores, també s'ha fet una altra activitat, en aquest cas la confecció del 'Photocall' de Festa Major, que estarà ubicat a l'Espai Pere Grau.

El gruix d'activitats de la Festa Major de les Planes tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de setembre. En total hi haurà 35 activitats i moltes novetats, sobretot pel que fa a activitats dirigides a nens i adolescents. De totes aquestes novetats, la més destacada és el tobogan d'aigua de 100 metres de longitud que s'instal·larà el dissabte 10 de setembre al carrer del Molí. 

Consulta tot el programa de la Festa Major de les Planes

Creació del 'Photocall' de Festa Major FOTO: Haidy Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem