Marta Pessarrodona, pregonera de la Festa Major de Mira-sol

La festa del barri se celebra del 10 al 12 de juliol a l'entorn del Casal amb activitats populars

La Festa Major de Mira-sol arrenca el divendres, 10 de juliol, a les 20 hores, amb el pregó que enguany protagonitzarà l'escriptora i poeta santcugatenca Marta Pessarrodona. Tot seguit, els Diable si Tabalers protagonitzaran l'Esclat de Festa.

Com cada any, les activitats es concentren a l'entorn del Casal de Mira-sol.

L'activitat continuarà a la nit de divendres amb el teatre de Mira-sol Teatre a les 21.30 hores, sevillanes i flamenc al restaurant La Ponderosa a partir de les 22.30 hores, Hip-hop al pati del Casal, i nit jove a la pista de davant del Casal a partir de mitjanit.

Ja dissabte, les activitats populars són els protagonistes de bona part de la Festa. D'11 a 12 hores, espectacle infantil amb la companyia La Tresca i la Verdesca, mentre que tot el dia se celebrarà el VI Torneig de 12 hores de futbol 7 al camp de futbol del barri.

Mira-sol Centre se suma a la festa d'11 a 15 hores, i a les 12 hores hi haurà cercavila entre el casal i la plaça d'Ausiàs March amb la Banda de cornetes i tambors de Mas Gener.

Les sardanes tornaran al pati del casal. FOTO: Amanda Bernal

Ja a la tarda, al Club de Petanca de Mira-sol, Campionat de Petanca a partir de les 16.30 hores. I a les 17.30 hores començarà la VIII Fira d’intercanvi de Mira-sol al pati del casal. Mitja hora més tard, partides simultànies d’escacs a càrrec del MC Miquel Sierra al mateix casal, mentre a l'exterior es podrà gaudir de ritmes africans amb Karamalà.

Al Teatre, a les 18.30 hores, es farà una subhasta d'objectes a favor de l’associació Maia Nepali, i a les 19 hores hi haurà ballada de sardanes amb la cobla Contemporània. A les 21.30 hores es farà el sopar popular de carmanyola i tot seguit hi haurà Karaoke.

A La Ponderosa, a les 23 hores, Nit Jove, i a mitja nit, Ball d’orquestra amb Tremendos.

Diumenge començarà amb una bicicletada popular a les 10.30 hores, i a les 12 hores, festa de l'escuma amb L’Espectacleria. A la tarda, el Casal d'avis acollirà una tarda de ball, mentre que al pati del casal, a les 19 hores, començarà l'actuació castellera amb la colla santcugatenca i els Tirallongues de Manresa.

La festa acabarà amb les havaneres de Grup d’Havaneres Mar endins i rom cremat per a tothom.

 
Comentaris

Destaquem