Més de 500 grups s'han inscrit al Concurs d'Arrossos de la Festa Major

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia faran un sorteig per determinar els 225 grups que participaran en el concurs

Més de mig miler de grups s'han inscrit al 42è Concurs d’Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2023, que tindrà lloc el diumenge, 2 de juliol, i que aquest any canvia de lloc per situar-se a la zona del parc de Can Vernet, concretament a l'avinguda de Can Volpelleres, des de la zona on hi ha la comissaria dels Mossos d'Esquadra fins a la ZEM jaume Tubau.

El concurs, però, permet un màxim de 225 grups, de manera que el proper 10 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les paelles que han abonat el dret d'inscripció. Entre el 10 i el 13 de juny, des de l'organització dels Amics dels Veterans i la Regalèssia s'enviarà un correu als participants, que hauran d'abonar 1 euro per persona inscrita per tal de confirmar la seva assistència. Aquests diners seran destinats a Càritas Sant Cugat.

El president i màxim responsable dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, Joan Gómez, explica al TOT Sant Cugat que el nombre exacte de grups inscrits ha estat de 507, però que amb les duplicitats que s'han detectat en queden 480 per jugar-se les 225 places al sorteig del 10 de juny.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem