Més de 300 persones participen al tast de vins al claustre

Un any més, i ja són setze, Vins Noe ha muntat el tradicional tast de vins de Festa Major

El tradicional tast de vins de Festa Major ha tornat a estar un exit una altra vegada. Enguany els assistents, unes 300 persones,  han tingut l'oportunitat de degustar vins de diferents denominacions d'origen, tant del nostre entorn més proper (Massís del Garraf, MontSant, Penedès i Costers del Segre) com més llunyans (Rioja o Ribera del Duero). Fins i tot en aquesta edició hi ha participat un celler alemany de la conca del riu Mosel. I tampoc ha faltat el cava.

En total han estat 10 les bodegues participants. I els santcugatencs que s'han apropat fins al clsuatre, molts d'ells ja fidels a aquest acte de Festa Major, han pogut tastar tres vins de cada bodega, mentre escoltaven jazz en directe amb el grup "Clàudia Bardagi, Guim García & Santi Colomer Trio".

Tots els assistents s'han endut una copa de Vins Noe de record i un val de descompte de 5€ per gastar a aquest establiment santcugatenc organitzador d'aquest tradicional acte de Festa Major. Ton Lladó i Oleguer Martí, socis de Vins Noe, han valorat positivament la participació i el desenvolupament d'aquesta activitat que cada any es realitza en un recinte històric i privilegiat com és el claustre del Monestir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem