Més de 90 propostes aquest dissabte de Festa Major

La gran cita del dia serà la presentació de la bèstia de foc de Diables de Sant Cugat

La jornada de dissabte de Festa Major comença amb les activitats esportives, d'entre les quals destaquen algunes novetats com el I Torneig de Vòlei Platja, el Concurs d'Skate o les 5 hores de resistència de ràdio control.

El dissabte també és el torn de les entitats de cultura popular i tradicional. Algunes de les activitats més destacades són la Trobada de Balls i Entremesos d'Arreu de Catalunya, la Trobada Percussionista, la Trobada Gegantera i la presentació de la Bèstia de Foc de Diables de Sant Cugat.

Hi ha també una gran oferta per als més petits de la casa, amb activitats com l'Estovallada o la Festa de l'Aigua. Per gaudir en família o amb els amics algunes de les propostes més atractives són el Tast de Vins o el StQBeer Festival. També es farà un altre clàssic de la festa, el Llitboard. A la Festa Major Alternativa la gran proposta diürna és el VI Concurs de Truites.

El dia més esperat de Diables de Sant Cugat

Diables de Sant Cugat presentarà la seva bèstia de foc. FOTO: David Molina

Els Diables de Sant Cugat celebren aquest 2015 el seu 25è aniversari. Després de la celebració de l'Encabronada i el correfoc dels 25 anys al mes de maig, el dissabte de Festa Major la colla presenta la seva primera bèstia de foc. Serà a les 22 hores, a la plaça d'Octavià.

És la llegenda del Pont de Can Vernet i el Boc de les Quatre Banyes la que han adaptat els Diables i en la qual s'han inspirat per crear la seva bèstia de foc: el Boc de Can Vernet. Després dels Versots de Diables i la presentació de la Bèstia de Foc s'iniciarà el Correfoc de Festa Major.

La Troba Kung-Fu i Fundación Tony Manero, plats forts

A la plaça d'Octavià (Espai d'Arrel) actuarà Fundación Tony Manero. FOTO: Lali Puig

Els Sopars a la fresca amb música en viu i ball comptaran, a la plaça de Gabriel Ferrater, amb tres concerts: Calima, La Troba Kung-Fú i Dj Worderboy. A l'Espai d'Arrel, a la plaça d'Octavià, el primer concert serà de Fundación Tony Manero, i el segon del grup local The Risas.

De concerts no en faltaran a gairebé cap espai de la ciutat. Al parc de Ramon Barnils hi haurà un concert de swing i tot seguit actuaran Greeners, Capitàn Mr. Litro, Via Límit i BarrakesPartyShow. A la Festa Major Alternativa els concerts aniran a càrrec de Pubilles Ninjes, El Veïnat, El Diluvi, Batucada amb Karabassà i PD Antígones. Tampoc faltarà el jazz a la plaça del Jazz (Celler Modernista).

Els espais en el mapa

Passeu per sobre de cada espai en el mapa per saber la temàtica i la localització en concret. Font: Elaboració pròpia

La Festa Major al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

Un any més, quatre perfils d'instagram explicaran la seva Festa Major amb la segona edició de 'La meva Festa Major', una iniciativa conjunta entre @IgersSantcugat i el TOT Sant Cugat.

A més, el TOT Sant Cugat ha publicat el programa complet en format paper el divendres 19 de juny. El programa també el pots consultar a la web del TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem