Onze colles geganteres envaeixen Sant Cugat

Amb la Festa Major s’ha celebrat la 29a Trobada Gegantera de Sant Cugat aquest dissabte, 27 de juny

Els Geganters de Sant Cugat han organitzat aquest dissabte, segon dia de Festa Major a la ciutat, la 29a edició de la Trobada Gegantera de Sant Cugat. Una trobada que ha portat a la ciutat deu colles geganteres que han acompanyat la colla local durant la tarda.

A les 18 hores, els gegants ja es podien veure a la plaça de la Vila, des d’on s’ha iniciat una cercavila pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça d’Octavià. Com cada any, i amb el Monestir com a teló de fons, a les 20 hores hi ha hagut el tradicional Ball de Gegants.

Ramon Bruguera, president de l’entitat, ha valorat la jornada com a molt positiva, apuntant com a tret destacat l’ampli seguiment de la trobada per part dels santcugatencs.

Dissabte cultural

El Joan i la Marieta han precedit la festa. FOTO: Lali Puig

La cultura popular ha estat àmpliament present en aquest dissabte de Festa Major. A més de gegants, als carrers de la ciutat s’ha pogut veure Castellers, Diables i Percussió, entre d’altres activitats.

Mireu les imatges que ha deixat la jornada.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

A la trobada no hi han faltat els caparrots. FOTO: Lali Puig

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem