FOTOS: Les Planes gaudeix de la seva Festa Major amb activitats per a tots els públics

La Festa Major de Les Planes, que s'ha concentrat en un únic dia, ha comptat amb activitats infantils, esportives i musicals, entre altres

El barri de Les Planes ha pogut retrobar-se amb la seva Festa Major, el dissabte 11 de setembre, després que la Covid-19 obligués a suspendre la darrera edició. Tot i que enguany s'ha hagut de celebrar en un únic dia, seguint tots els controls sanitaris, els presents no han tingut impediment per gaudir d'aquesta festivitat, una festivitat que ha volgut posar l'accent a les sanitàries de Les Planes.

Festa Major de Les Planes. FOTO: Anna Bassa


Així doncs, el tret de sortida de la Festa Major l'ha estat l'homenatge a 2 dones sanitàries de Les Planes "en mostra d'agraïment per la seva tasca durant la pandèmia" tal com ha assenyalat Eva Puigjaner, presidenta de la Comissió de Festes de Les Planes. A més, durant la jornada matinal, el tobogan gegant d'aigua ha estat el gran protagonista, mentre que el Torneig de Petanca ha posat la nota esportiva.

Pel que fa a la tarda, un simulador de carreres i escalèxtric ha estat l'activitat escollida pels amants de la velocitat, mentre que el jovent ha pogut gaudir d'un taller d'skate i patinet i una batalla de galls i gallines. D'altra banda, l'exhibició de Bollywood ha fet ballar a més d'un dels presents.

"Han estat unes festes atípiques, però que s'han viscut amb molta intensitat, i és que la gent tenia ganes de compartir el barri i la festa. La gent ha respost molt positivament, tant pel que fa a la participació com als protocols de Covid-19, i estem molt contents" ha assenyalat Puigjaner.

A més, la presidenta de la Comissió de Festes de Les Planes ha explicat que de cara a l'octubre es vol reprendrà alguna activitat que no s'ha pogut celebrar, com l'orquestra musical o la botifarrada. Finalment, Puigjaner ha assenyalat que s'està pensant algun homenatge per celebrar el 50è aniversari de la Cursa Popular, una cursa que tot i no haver-se celebrat enguany, "no es té oblidada".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem