Prop d’un miler de persones gaudeixen de l’Estovallada de Festa Major

Els Jardins del Monestir de Sant Cugat han acollit la quarta edició del pícnic musical aquest dissabte, 27 de juny

Sota un sol de justícia, els Jardins del Monestir han acollit aquest dissabte, segon dia de Festa Major de Sant Cugat, la quarta edició de l’Estovallada. Un pícnic musical del que han participat prop d’un miler de persones i per al que a les 13 hores, hora d’inici de l’activitat, ja s’havien repartit les 150 tovalles preparades per l’organització.

La música l’han posada Mambo Jambo i Flamingo Tours, qui han animat la festa i han fent ballar grans i petits.

Prop d'un miler de persones han gaudit de la proposta. FOTO: Artur Ribera

L’Estovallada és una de les més de 90 activitats previstes per aquests segon dia de Festa Major. Una celebració que s’iniciava divendres amb el pregó de l’esportista Joan Pahissa, així com activitats de cultura popular, com l’actuació del Grup Mediterrània, o el Correfoc Infantil.

Gaudiu de les imatges que està deixant el segon dia de Festa Major.

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem