Punt final a la Festa Major "més participativa" de La Floresta

La Floresta ha celebrat aquest cap de setmana la segona part de la festa grossa del barri

La Floresta reprenia la celebració de la Festa Major aquest divendres 24 de juliol.

Després del primer cap de setmana de festa grossa, celebrada del 17 al 19 de juliol, i on l'organització va quedar "molt satisfeta" per la participació i el desenvolupament de totes les activitats, el segon no ha estat menys.

I és que el membre de la Coordinadora d'Entitats el Senglar Cultural Pere Lecha ha destacat al TOT "la gran afluència que hi ha hagut en totes les activitats. En cada activitat hi havia més gent".

Divendres

Els infants han pogut gaudir dels Jocs de Cucanya. FOTO: Lali Puig

Divendres es reprenia la festa amb el joc de Cucanyes per als infants florestans i el cerca-tasques per als joves. La nit la va amenitzar la música de Txarangarin i Nit Jove.

Dissabte

La XXIII trobada de Paellers i Paelleres ha estat un èxit. FOTO: Lali Puig

Dissabte 25 de juliol ha arribat carregat d'activitats. La XXIII Trobada de Paellers i Paelleres i la Baixada d'Andròmines són dues de les activitats que han comptat "amb més afluència". De fet, Pere Lecha ha destacat que la Baixada d'Andròmines ha comptat amb 10 carros, més del doble d'altres anys.

Pel que fa a la Trobada de Paellers i Paelleres, el membre de la Coordinadora d'Entitats Senglar Popular, ha destacat que "aquesta és de les poques activitats on petits i grans poden participar junts, i enguany hi ha hagut molts veïns"

A la nit ha estat el torn de la música amb l'actuació de Banda Puig, Fuego en la 23 i DJ Smarxcity.

Diumenge

Imatge del Concert Horizonte Flamenco. FOTO: Lali Puig

El punt final de la festa grossa del districte ha estat diumenge, que ha començat amb la gimcana infantil.

Després de la Missa de Festa Major, hi ha hagut sardanes, i per dinar, cuscús popular

Tot seguit s'ha celebrat la novetat de la festa amb la Migdiada popular. I finalment les Havaneres del grup de Barcelona amb rom cremat han tancat la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem